nl-be en

Annebella

Merrie - 1.73M - 2005 - Donker Bruin

Tuskinski Krack C Flemming - Pref
Gicara II - Keur Pref Pres
Kalinja - Ster Pref Pres Pion
Toriose - Ster Pref Pres
Charade- Ster Pref PROK G. Ramiro Z - Pref B. Raimond
Valine Z
Ofera - Ster Markies
Ruvride

Een unieke fokmerrie mag je deze Elite Preferent PROK Sport GRAND PRIX merrie Annabella wel noemen!

Annabellla doorliep alle klasse tot en met Grand Prix en ondertussen droeg en bracht ze zelf 7 veulens groot! Dit jaar zijn er 4 veulens van haar geboren via ET. Een Totilas, Valverde, King Karim en Jameson RS2.

Haar eerste nakomeling Elle Bella v. Jazz is Elite IBOP PROK en werd ingezet voor de fokkerij. Gapach v. Apache word momenteel ZZ-L uitgebracht. Hippe Bella v. Charmeur werd Elite IBOP PROK en ingezet voor de fokkerij. Zij bracht inmiddels al 2 Elite merries. Incharme v. Charmeur werd ster ruin en is inmiddels Z2 uitgebracht. Hierna kwam een nakomeling van De Niro, die helaas overleed. Een jaar later werd een volle broer geboren welke nu klaar gemaakt word voor de sport. 2019 bracht ze een dochter van Fürst Jazz en in 2020 een zoon van Glock’s Toto Jr gevolgd door de 4 veulens van dit jaar.

Doordat Annabella vrij is van alle stempelhengsten is ze super interessant om uw eigen stam mee op te zetten! Zowel met Nederlands als met Duits bloed kan je alle kanten in!

Meer info

Niveau:Grand Prix
Predicaten:

Elite Preferent PROK Sport

Prijs:15.000 - 25.000 Euro
Bijzonderheden:

Ondanks Annebella volledig gezond is, klinisch en röntgen in orde, en voor ons simpel te rijden hebben wij het besluit genomen de prijs aan te passen en haar als fokmerrie aan te bieden. Enerzijds omdat wij genoeg te doen hebben, anderzijds doordat we teveel interesse kregen van mensen die denken dat ieder GP paard een semi dood manegepaard met knopjes is en hun gebrek van rijkunsten kan compenseren. Daar hebben wij dus geen zin in. Ze word dus niet onder het zadel getoond en het is ook niet mogelijk haar te rijden! Mensen die haar als fokmerrie kopen en vervolgens gaan rijden dat kan natuurlijk maar dat is aan die koper zelf.