nl-be en

Annebella

Merrie - 1.73M - 2005 - Donker Bruin

Tuskinski Krack C Flemming - Pref
Gicara II - Keur Pref Pres
Kalinja - Ster Pref Pres Pion
Toriose - Ster Pref Pres
Charade- Ster Pref PROK G. Ramiro Z - Pref B. Raimond
Valine Z
Ofera - Ster Markies
Ruvride

Annabelle werd gefokt door Ad Valk. Krack C is één van de weinige redenen waar ik Flemming voor in de afstamming zou willen hebben en verder is ze volledig vrij van alle gekende hengsten, maar voert ze wel het bloed van Pion, G Ramiro Z en Amor; wat wij heel graag zien! Elles Kole leidde haar op en bracht haar uit tot en met de Grand Prix! Gelijktijdig bracht ze ook nog eens 7 veulens groot! Dat zegt enorm veel over de instelling van Annabella!

Haar eerste nakomeling Elle Bella v. Jazz is Elite IBOP PROK en werd ingezet voor de fokkerij. Gapach v. Apache werd Z2 uitgebracht. Hippe Bella v. Charmeur werd Elite IBOP PROK en ingezet voor de fokkerij. Incharme v. Charmeur werd ster ruin en is inmiddels Z2 uitgebracht. Hierna kwam een nakomeling van De Niro, die helaas overleed. Een jaar later werd een volle broer geboren. Tevens zijn er inmiddels jonge nakomelingen van Fürst Jazz, Toto Jr., Valverde, Jameson RS2, Totilas en King Karim.

Wij zullen proberen enkele embryo’s te spoelen van haar van oa. Negro, Total Diamond PS, Las Vegas en Downtown. Deze zijn eventueel te koop. Maar voor de liefhebber is er de mogelijkheid om een embryo te kopen met hengst naar keuze. We zijn er nog niet helemaal uit maar mogelijk wordt Annabella ook weer te koop aangeboden….

Meer info

Niveau:Grand Prix
Predicaten:

Elite Preferent PROK Sport