nl-be en

Lady Selly

Merrie - 1.71M - 2016 - Bruin

Zardando Tango Jazz - Pref
O.Bertje - Keur Pref Pres
Roxcella - Elite Sport LT Gribaldi - Pref
Marcella - Ster PROK Pref Sp LT
Dyselly A - Voorl Keur Wynton Jazz - Pref
Acacia - Prok STB
Selly - STB Pref Pres IBOP Lancet - Keur
Kelly - Keur

Lady Selly is beslist geen onbekende van ons. Eerder verkochten we haar volle zus Ida Selly (Ster voorlopig Keur PROK) naar een Belgisch teamruiter en een andere volle zus Jid in a Selly (Ster voorlopig Keur PROK) naar een Amerikaanse teamruiter. Jida Selly was heel succesvol bij de jonge paarden en laat nu al zien over enorm veel kwaliteit voor de Grand Prix te beschikken! Verder komen uit deze directe moederlijn de Lichte Tour paarden Bon Jovi, Why Not, Celicia en Baila. En de ZZ-Zwaar paarden Forselly, Christa en High Quallety.

Lady Selly is weliswaar zadelmak, maar simpelweg door tijdgebrek van de fokker niet meer dan dat. Dat is ook de reden dat wij haar hebben gekocht. Wij zullen haar gaan oppakken en klaarmaken voor de sport. Lady Selly is een hele zachte, lieve en rustige merrie. Over de beweging kunnen we kort zijn: fantastisch!

Op de video is Lady 5x weer onder het zadel geweest en doet dit fantastisch! Wat een heerlijke merrie om mee te werken! In stap en galop is ze nog wat terughoudend maar dat is inmiddels na een paar bosritjes al weer weg!

Meer info

Niveau:Zadelmak - Broken In