nl-be en

Nathan

Ruin - 1.68M - 2018 - Zwart

Dettori Desperado Vivaldi - Pref
Sarita - Elite Pref Pres
Diamond Eye De Niro
World Of Magic
Utopia - Elite Sport PROK Negro - Pref Ferro - Pref
Fewrie - Keur Pref Pres
Nyorita - STB PROK Sport Investment
Corita - Keur Pref Pres

Deze superleuke ruwe diamant uit de bekende Texel Lijn is er één om in de gaten te houden! Hij moet nog behoorlijk groeien, ontwikkelen, gewicht en spieren maken maar geef hem een aantal maanden en je weet niet wat je ziet! In stap is hij al opvallend! Op de video is hij nog iets gejaagd maar hij stapt simpel 5 hoeven over met veel activiteit en zuiverheid! Zijn draf ketst van de grond met een sterk en goed ondertredend achterbeen. In de galop pakt hij veel bodem, heeft hij een groot gesprongen galop waarbij het achterbeen sterk onder komt!

Vader Dettori deed al van zich spreken tijdens het verrichtingsonderzoek en is inmiddels onder Hans Peter Minderhoud actief op Lichte Tour niveau. Moeder Utopia heeft ZZ-Licht gelopen en is een dochter van de Preferente Negro welke geen uitleg behoeft. Uit deze directe moederlijn komt de KWPN goedgekeurde hengst Enzo Ferrari. Maar ook de Grand Prix paarden Opartout, Painted Black Texel, Dark Night Texel, Bella Lady Texel en Fair Trade Texel. En de Lichte Tour paarden Jeorieta, Zeestar Texel, Diorita Texel, United Texel, Zenith, El Carona Texel en Exclusive Texel.

Zijn bloedmooie en sprekende hoofd, lakzwarte kleur, beweging en uitzonderlijke afstamming zijn al heel wat bij elkaar. Om het helemaal af te maken, hij is volledig gezond en ook nog eens scherp genoeg maar heel lief van aard en superfijn om mee te werken!

Meer info

Niveau:Gelongeerd / Lunged
Klinisch gekeurd: nee
Röntgen gekeurd: ja
Prijs:15.000 - 25.000 Euro