nl-be en

Nikita VZH & J

Merrie - 1.65 M - 2018 - Vos

Especial Everdale Lord Leatherdale
Alisca K _ EPTM Elite
Ethel - Elite IBOP Sport Vivaldi - Pref
Wilona - Elite IBOP Sport Prest
Jayceelinn J Armani United
Tuzla - Pref Pres PROK
Witty Karla Negro - Pref
Karola - Keur Pref Pres

Nikita is een mooie  en nog heel jeugdige merrie, nog volop in de groei en ontwikkeling. Braaf in omgang en een toppertje voor de toekomst! Met 3 hele goed gangen valt de  hele sterke verbinding in de bovenlijn en een altijd onder de massa en aantredend achterbeen direct op! 

Vader Especial werd bij ons geboren. Als zoon van Everdale, welke inmiddels 80+ scores tijdens de wereldbekerkwalificatie behaalde, en als zoon van Ethel welke met o.a. 90 punten voor de draf een van de hoogste scores van Nederland op naam zetten tijden de merriekeuring en tevens Lichte Tour gelopen heeft, zit sport écht in Especial's genen. En dat heeft hij al bewezen door zowel als 4 als 5 jarige geselecteerd te worden voor het WK traject (Niet gestart) en een van dé toekomstpaarden voor Charlotte Fry te zijn. 

Moeder Jayceelinn J is een dochter van de zeer mooi gefokte Lichte Tour hengst Armani. Armani is een zoon van United uit de volle zus van Parzival. Daarachter komt de stempelhengst Negro die met o.a. Valegro, Everdale, Glamourdale, Kjento, Jameson RS2 zichzelf ruimschoots bewezen heeft. Deze moederlijn bracht inmiddels al een hele serie aan sportpaarden voort! O.a. het internationale Grand Prix paard Nasty Boy, de Lichte Tour paarden Bentekarla, Darkhill, Hellokarla, Veron en Hunter. Daarnaast nog een hele lang lijst van Z2 paarden en nationaal en internationaal presterende spring én eventing paarden. 

Meer info

Niveau:Onbeleerd / Green
Prijs:15.000 - 25.000 Euro