nl-be en

No Doubt VZH

Ruin - 1.67M - 2018 - Zwart

Especial Everdale Lord Leatherdale
Alisca K - EPTM Elite
Ethel - Elite IBOP Sport Vivaldi - Pref
Wilona - Elite IBOP Sport Prest
E.Risette - Elite IBOP Sport LT Zardando Tango
Roxcella - Elite Sport
Risette Hamlet
Dufera

No Doubt VZH is toch wel een speciale voor ons... Zowel de vader als diens moeder en oma als ook zijn moeder en haar vader hebben bij ons op stal gestaan. Dit maakt het DNA van No Doubt écht VZH! En we zijn dan ook super trots op het resultaat! Bloedmooi met mega veel uitstraling! Een gigantisch groot voorbeen erin, losheid, ... hij heeft het gewoon écht allemaal! En hij heeft nog maar nauwelijks gewerkt! Dus dit wordt alleen nog maar meer opvallend!

Vader Especial werd bij ons geboren. Als zoon van Everdale; welke inmiddels 80+ scores tijdens de wereldbekerkwalificatie behaalde, en als zoon van Ethel; welke met o.a. 90 punten voor de draf een van de hoogste scores van Nederland op naam zetten tijdens de merriekeuring en die wij tevens Lichte Tour hebben uitgebracht, zit sport écht in Especial's genen.
Dit heeft hij al bewezen door zowel als 5 en als 6 - jarige geselecteerd te worden voor het WK traject (Niet gestart) en een van dé toekomstpaarden voor Charlotte Fry te zijn.

Zijn moeder E.Risette is de zéér spectaculair bewegende Elite merrie die wij zelf met scores rond de 70% in de Lichte Tour uitgebracht hebben waarna ze naar een Nederlands teamruiter verkocht is en inmiddels Grand Prix klaar is. E. Risette (Expreszo VZH) is een dochter van Zardando welke eveneens jaren in ons eigendom was. Zardando vererfde duidelijk veel beweging! Ook hij is een foktechnisch hoogstandje met Glocks Tango, de preferente Gribaldi en de Preferente Contango op een rij. Zowel hijzelf als zijn moeder én grootmoeder werden succesvol Lichte Tour uitgebracht.

Meer info

Niveau:Gelongeerd / Lunged