nl-be en

No Kidding VZH & J

Merrie - 1.69 M - 2018 - Schimmel

Especial Everdale Lord Leatherdale
Alisca K - EPTM Elite
Ethel - Elite IBOP Sport Vivaldi - Pref
Wilona - Elite IBOP Sport Prest
Finally J - Ster IBOP PROK Rhodium Ferro - Pref
Larcona - Keur Pres
Whitney - PROK Sandro Song
Galaxy - Ster Sport

Deze grote en opvallende dochter van Especial is er een waar wij héél enthousiast over zijn! Een bloedmooi hoofd, een heel makkelijk en fijn karakter, 3 zéér goede gangen met een apart achterbeen er in! Top gezond en heel mooi gefokt. Het hele plaatje klopt gewoon! 

Vader Especial werd bij ons geboren. Als zoon van Everdale, welke inmiddels 80+ scores tijdens de wereldbekerkwalificatie behaalde, en als zoon van Ethel welke met o.a. 90 punten voor de draf een van de hoogste scores van Nederland op naam zetten tijden de merriekeuring en tevens Lichte Tour gelopen heeft, zit sport écht in Especial's genen. En dat heeft hij al bewezen door zowel als 4 als 5 jarige geselecteerd te worden voor het WK traject (Niet gestart) en een van dé toekomstpaarden voor Charlotte Fry te zijn. 

Ook moeder Finally J komt uit een bewezen sportstam. Zelf is ze met name actief geweest in de fokkerij maar haar directe moederlijn bracht reeds de Grand Prix paarden Bellami en Ushi. De Lichte Tour paarden Nabal, Exige M en Ferrarie. De ZZ-Zwaar paarden Austin Martino en Westy. Het CSI 4* eventing paard Wolf en nog een serie aan Z paarden voort.  Dus ook fok technisch een hele interessante merrie!

Meer info

Niveau:Onbeleerd / Green
Prijs:15.000 - 25.000 Euro