nl-be en

Nourra Negra

Merrie - 1.67M - 2018 - Zwart

Secret Sezuan Zack
Bogegardens Don Romina
Seline St Moritz
Royal Star
Fanouchka vh Trichelhof Negro - Pref Ferro - Pref
Fewrie - Keur Pref Pres
Utharin vh Wolfharthof Wall Street
Itharin

Voor degene die iets aparts zoeken... Deze lakzwarte prachtige merrie is een dochter van de zéér populaire hengst Secret. Secret wist eerst al zelf enorm veel indruk te maken met zijn mega talent en zijn heel makkelijk lijkende karkater. En dat is precies wat, nu de eerste nakomelingen onder het zadel zijn, hetgeen is wat ze onderscheid van de rest! Super fijne makkelijk en meewerkende karakters, en toch veel beweging! 

Moeder Fanouchka vh Trichelhof is een dochter van de bewezen Negro die geen uitleg meer nodig heeft. Zijn genen zijn letterlijk zichtbaar in Nourra Negra! De hoofden zijn zó gelijk! Maar ook de typische motor en actie in het achterbeen met het vermogen tot zitten en dragen is onmiskenbaar van Negro. Fanouchka is de volle zus van de AES gekeurde hengst Apache vh Trichelhof welke succesvol Lichte Tour uitgebracht word. Maar ook is ze de halfzus van de Lichte Tour ruinen Armis T en Royal Dencer én de NRPS gekeurde Landsdale welke eveneens zeer succesvol op Lichte Tour nivo is. Ook bracht haar volle zus 2 paarden die tijden de Van Olst Sales verkocht zin als een veulen op de veulenveiling Limburg. Uit deze directe moederlijn zijn de veulens erg geliefd voor de veiling en zowat iedere veiling heeft wel ooit veulens uit deze moederlijn in de collectie gehad!

Nourra is nog maar net bij ons en nog onbeleerd. Ze moet nog best wat groeien en ontwikkelen. De beweging kunnen we kort over zijn, dat is buitengewoon apart! Ze is braaf en rustig in omgang en zal op korte termijn aan het werk gaan.

Meer info

Niveau:Onbeleerd / Green
Klinisch gekeurd: ja
Röntgen gekeurd: ja
Prijs:25.000 - 35.000 Euro