nl-be en

Persistence VZH

Merrie - 1.69 M - 2020 - Zwart Bruin

Secret Sezuan Zack
Bogegardens Don Romina
Seline St Moritz
Royal Star
Wilona - Elite IBOP Sport Pref Pres San Remo Wolkentanz I
Valente
Lona - Pres Pion
Hostess - Ster Sport

Deze bloedmooie grote dochter van Secret is bij ons geboren. En het is niet de minste! Van vader Secret weten we inmiddels wel dat hij keer op keer hele fijn nuchtere en bewerkbare paarden geeft met ook nog een heel veel beweging!

Van moeder Wilona weten wij inmiddels ook wel dat al haar nakomelingen uitzonderlijk veel instelling hebben, heel handig zijn en snel leren. Halfzus Ethel spant nog wel het kroontje, als bijna 6 jarige zadelmak gemaakt om 10 maanden later Lichte Tour klaar te zijn! Dus ook van Persistence verwachten wij veel!

Ze is groot en ze moet nog uit groeien en op kracht komen maar desondanks toont ze nu al een hele goede ruime en zuivere stap. Een draf met heel veel afdruk, veer, actie en lichaamsgebruik. In de galop zie je ze vaak de eerste 3 passen zó gigantisch de lucht in klimmen, wat ze niet vol kan houden gezien haar conditie nu, maar zoveel belovend is! De rede dat we niet zelf met haar aan de gang gaan is omdat we dat met haar een jaar oudere zus wel gedaan hebben. En die is zo fijn! dat we ze niet meer willen verkopen maar gezien we niet alles kunnen houden...

Meer info

Niveau:Onbeleerd / Green
Prijs:25.000 - 35.000 Euro