nl-be en

Ucento

Ruin - 1.67M - 2020 - Bruin

Blue Horse Romanov Rohdiamant Rubinstein I
Elektia
Rumirell Grundstein II
Ruling Action
Eternal Flame - Elite Pres IBOP PROK Negro - Pref Ferro - Pref
Fewrie - Keur Pref Pres
Reina - Elite Pref Pres Sport PROK Monaco
Ariana - Ster Pres

Ucento is altijd blij! Deze blije gup met een bloedmooie Arabisch achtige hoofdje, zou je wellicht niet direct bij een nakomeling van Blue Horse Romanov verwachten. Maar wel bij diens volle broer Rubin Royal OLD! Ucento beschikt over 3 goede gangen met een mooie techniek, een sterk achterbeen en enorm berg opwaarts bewegend. We hebben meerdere paarden uit deze moederlijn gehad en dat zijn allemaal echte mee werkers gebleken!

Fok technisch is Ucento uitzonderlijk!

Vader Romanvo presteerde op het allerhoogste niveau. Romanov is de volle broer van maar liefst 5 goedgekeurde hengsten waarvan Rubin Royal OLD en Rubin Action eveneens internationaal Grand Prix presteerde. Rumicello presteerde Internationaal Licht Tour. Met de bloedvoering van de Duitse R-G en de niet te onderschatten A lijn is Romanov al uitzonderlijk gefokt.

Moeder Eternal Flame is ook niet de minste! Als dochter van stempelhengst Negro werd ze met 80/80 op de stamboekkeuring en 80 punten voor de IBOP werd ze Elite. Haar eerste 2 en ook haar 4de nakomeling hebben inmiddels reeds op Lichte Tour niveau gepresteerd. Haar volle zus is de moeder van de NRPS gekeurde hengsten Everest, Irvin én Evergo. Ook hun moeder, Reina, presteerde op Lichte Tour niveau en staat te boek als moeder van o.a. het paard Elegance welke onder Beatriz Ferrer-Salat Spanje vertegenwoordigde op de Olympische spelen in Tokyo. En de NRPS Gekeurde hengst Nick. Maar deze directe moederlijn bracht nog veel meer! O.a. het Grand Prix paard Dickens, HF Victor, Winston, Clapton JP, Ulysses La Haya en de KWPN stempelhengst én Nederlands team paard, Ferro!

Meer info

Niveau:Gelongeerd / Lunged
Röntgen gekeurd: ja
Prijs:15.000 - 25.000 Euro