nl-be en

Wilona VZH

Hengst - 1.68M - 2003 - Schimmel

San Remo Wolkentanz I Weltmeyer
Lovely
Valente Volturno
Azira
Lona - Pres Pion Abgar XX
Irma La Douce
Hostess - Ster Sport Cassis
Verona

Toen we Cilona kochten en haar afstamming uitzochten zagen we Wilona te koop staan. Omdat we enthousiast waren over Cilona, kochten we Wilona ook direct aan. We brachten Wilona op Z2 niveau uit waardoor ze de predicaten Elite IBOP Sport kreeg. Wilona is een brave en betrouwbare merrie met de go van een volbloed en het hart van een leeuw!

Cilona, v. Special D, is de eerste nakomeling van Wilona en verkochten we met de predicaten Keur IBOP. Later zou ze in Frankrijk het sportpredicaat behalen. Hierna kwam Dollie. Een dochter van Welthit II, welke als 6jr Z1 uitgebracht werd door een amazone met een springachtergrond! Ethel was haar derde nakomeling en kwam ook stomtoevallig op ons pad en kochten wij hoog drachtig aan. Haar veulen van Everdale werd NRPS goedgekeurd en is één van de toekomstpaarden van Van Olst. Hij is pas 7 jaar, ZZL uitgebracht en laat al zijn kwaliteiten voor de Grand Prix zien! Zelf wist Ethel in 8 maanden het van onbeleerd tot Z2 geklasseerd en een geslaagde IBOP te schoppen. Als 3-jarige was ze 3de op de CK van Brabant met de hoogste punten voor beweging (90 draf)! Later brachten we Ethel uit in de Lichte Tour. Ethel heeft hierdoor de predicaten Elite IBOP Sport. Zo werd Wilona, alleen al met haar eerste 3 nakomelingen Elite Preferent Prestatie IBOP Sport! Ook bracht

Wilona 4 veulens van Zardando. Infinity werd als 3-jarige naar Amerika verkocht. Ook Jababadadoo staat inmiddels in Amerika en liep de 6-jarige competities. Killerbee werd na de stamboekkeuring waar ze vlot Ster werd, geëxporteerd naar Australië waar ze constant prijzen mee naar huis neemt van de wedstrijden. En ook Loud & Proud verhuisde als 3-jarige naar Amerika. Hierna werd Never Ending Story geboren. Een heel apart veulen en nog steeds in ons bezit! Een hele grote superknappe en hele makkelijk merrie. Echt een droompaard! Ook haar 2 jaar jongere zusje hebben we nog in de opfok lopen en dit jaar wordt de collectie uitgebreid met een Negro nakomeling. Wilona zal dit jaar met Vitalis gedekt worden.

Meer info

Niveau:Z2 / 4th Level
Predicaten:

Elite IBOP Sport Preferent Prestatie