Gotango-B

Merrie - 1.71M - 2011 - Vos

Contango - Pref Contender Calypso II
Gofine
Adisa II Kronprinz
Adisa
Orina - Elite Pref Pres Sport LT Jazz - Pref Cocktail - Pref
Charmante - Keur Pres
Joyce - Ster Ulft - Keur
Catinka
Gotango-B werd Ster met 85 punter voor het exterieur en 80 punten voor beweging op de stamboekkeuring en na het PROK en een IBOP van 80,5 punten Elite. Haar eerste nakomelingen kenmerken zich als zeer kwaliteitsvolle sportpaarden met een heel aanhankelijk, makkelijk en bewerkbaar karakter.
Haar moeder presteerde op Licht Tour niveau, is inmiddels Elite Preferent Prestatie PROK Sport en bracht een indrukwekkend lijstje nakomelingen voor!
 
Volle broer Vontango (KWPN 2de Bez.) presteerde op internationaal Grand Prix niveau, werd NK kampioen Grand Prix maar overleed veel te jong op 10 jarige leeftijd als gevolg van koliek toen hij net in het Nederlands Kader was op genomen.
 
Een andere bekende volle broer is KWPN verrichting kampioen Don Tango welke vervolgens 4de op het WK Jonge dressuurpaarden Verden werd, succesvol Lichte Tour en nu bij de Youngriders uitgebracht word.
 
Halfbroer Christon-B V. Sandro Hit (KWPN 2de bez.) presteerde op Grand Prix niveau.
 
Halfbroer Antango Du Feulliard welke in OLD, Westfalen, Zuid Duiste Stamboeken en SF goedgekeurd is en KWPN 3de bezichtiging. Antango werd succesvol uitgebracht bij de youngriders waar hij deel uit maakte van de Deense team en oa Horse& Dreams te Hagen won met 72.59%. Inmiddels heeft hij de overstap gemaaktnaar de Inter II en U25 Grand Prix. Tevens werden uit zijn eerst jaargang 2 hengsten goedgekeurd en geprimeerd waarvan een ook de kampioen van Brandenburg werd gekroond!
 
Halfzus Haley-B V. Bon Bravour wist als jong paard al hoge ogen te gooien! O.a. tijdens de IBOP scoorde ze 88 punten! Winnaar 4jr Indoor Oosteind. 3de tijdens de Horsefoot Finale 5 jarige. 4de Halve Finale Pavo Cup 5 jarige. Winnaar selectie Pavo Cup 6 jarige 84% en inmiddels succesvol Lichte Tour.
 
Halfzus Imani-B V. Floencio Werd met 85-85 uitgenodigd voor de NMK waar ze 9de werd in de kopgroep van de finale. Na een IBOP met 80 punten werd ze Elite en inmiddels succesvol ZZL waardoor ze inmiddels Elite IBOP Sport D-OC is. Tevens is ze de moeder van de KWPN aangewezen Oreo V. Totilas
 
Halfbroer Kostolany-B mag dit indrukwekkende lijstje af sluiten. Kostolany-B V. Glocks Toto Jr. werd KWPN aangewezen en tevens Reserve Kampioen KWPN hengstenkeuring!
 
De eerste nakomeling van Gotango-B zelf wist tijdens haar wedstrijdebuut direct naar een score van 85.80% te lopen tijdens de kwalificatie voor het Belgische kampioenschap voor jonge dressuurpaarden. Tijdens de finale werd ze met 81.80% 7de. Tijdens de Emmerscup werd deze 4 jarige merrie van Farrel met 83% 2de.

Meer info

Niveau: M 2e niveau
Klinisch gekeurd: Ja
Röntgen gekeurd: Ja
Palmares:

Elite PROK IBOP

Prijs:Bieden
Bijzonderheden:

Gotango-B is drachtig van Glock's Toto Jr. 21-04-2024 uitgeteld

Gotango zal tijdens de KWPN Online Broodmare Auction geveild worden

https://www.kwpn.auction/nl/auction/gotango-b-contango-x-jazz