Popeye VZH

Ruin - 1.78M - 2020 - Zwart

Secret Sezuan Zack
Bogegardens Don Romina
Seline St Moritz
Royal Star
Famous Girl - Voorl Keur Negro - Pref Ferro - Pref
Fewrie - Keur Pref Pres
Black Lady - Ster Pref Dutch Dromello DDH
Tjerba - Voorl Keur

Popeye! Een als veulen véél besproken veulen die veel grote namen maar wat graag tot hun collectie toegevoegd hadden! Maar gezien wij geen veulens verkopen... 

Popeye is nog steeds een super opvallend paard! Op stand weet hij al een verpletterende indruk te maken en in beweging wordt dat niet minder. Natuurlijk een paard van zijn formaat is op deze leeftijd verre van op zijn best en zal nog wat tijd nodig hebben om uit te groeien en op kracht te komen. Popeye beschikt over een hele sterke galop met het duidelijke Negro achterbeen, bergop met veel houding en kan hierin opvallend makkelijk sluiten op het achterbeen! De draf komt nog niet echt uit de verf maar de techniek en lichaamsgebruik is er lijkt veelbelovend. Hij kan heel goed stappen al vindt hij lastig om door het lijf echt naar voor te stappen met dat grote lijf en lange benen van hem. Hierdoor krijgt hij ook gewoon de tijd en word enkel van tijd tot tijd een beetje licht gewerkt.

Moeder Famous Girl wist met 80/75 de beste score op de stamboekkeuring te behalen en heeft inmiddels de predicaten Keur en D-OC. Haar halfzus La Reina v. Glamourdale werd uitgenodigd voor de NMK. De dochter van Famous Girl’s volle zus, La Donna v. George Clooney werd uitgeroepen tot reservekampioen CK Limburg en uitgenodigd voor de NMK. Ook de Internationaal presterende Grand Prix paarden Dream Of Heidelberg, Del Vento, Hiltop Don Rodrigo, Keliante en Rapiti komen uit deze moederlijn!

Meer info

Niveau:
Klinisch gekeurd: Ja
Röntgen gekeurd:15-05-2020
Prijs:+50.000 Euro