Popeye VZH

Hengst - 1.78M - 2020 - Zwart

Secret Sezuan Zack
Bogegardens Don Romina
Seline St Moritz
Royal Star
Famous Girl - Voorl Keur Negro - Pref Ferro - Pref
Fewrie - Keur Pref Pres
Black Lady - Ster Pref Dutch Dromello DDH
Tjerba - Voorl Keur

Popeye! Een als veulen véél besproken veulen die veel grote namen maar wat graag tot hun collectie toegevoegd hadden! Maar gezien wij geen veulens verkopen... 

Popeye is behoorlijk groot en nog mega slap! Hij zal nog best wat tijd nodig hebben om uit te groeiene en op kracht te komen. Desondanks is de kwaliteid duidelijk! Een hele sterke galop met het duidelijke Negro achterbeen, bergop met veel houding. De draf komt nog niet uit de verf maaar de techniek en lichaamsgebruik is er dus ook dat komt vanzelf wel goed. Zo ook de stap is goed maar vind hij lastig om door het lijf echt naar voor te stappen. Heeft allemaal te maken met zijn maat en leeftijd. Daardoor krijgt hij gewoon de tijd en verbazen we de meeste wel over een tijdje.

Op de video is hij voor de 6de keer onder het zadel en voorlopig tot het voorjaar ook de laatste keer.

Moeder Famous Girl wist met 80/75 de beste score op de stamboekkeuring te behalen en heeft inmiddels de predicaten Keur en D-OC. Haar halfzus La Reina v. Glamourdale werd uitgenodigd voor de NMK. De dochter van Famous Girl’s volle zus, La Donna v. George Clooney werd uitgeroepen tot reservekampioen CK Limburg en uitgenodigd voor de NMK. Ook de Internationaal presterende Grand Prix paarden Dream Of Heidelberg, Del Vento, Hiltop Don Rodrigo, Keliante en Rapiti komen uit deze moederlijn!

Meer info

Niveau: