R U Kiddin' Me VZH

Hengst - 1.70M - 2021 - Zwart

Secret Sezuan Blue Horse Zack
Don Romina
Seline St Moritz
Royal Star
Famous Girl - Elite D-OC Negro - Pref Ferro - Pref
Fewrie - Keur Pref Pres
Black Lady - Ster Pref Dutch Dromello
Tjerba - Ster Voorlopig Keur

R’U Kiddin' Me is een volle broer van Popeye en wat lijken ze op elkaar! Kiddin is net iets chiquer, en gelukkig iets minder groot. Maar kwa type, beweging en karakter zijn zo overduidelijk broertjes!  Ik kan het 3 keer typen maar zowel de stap als de draf als de galop zijn gewoon sensationeel! Ruimte, afdruk, kracht, expressie, achterbeen, lichaamsgebruik, souplesse,… Dit is gewoon een paard met uitzonderlijk veel kwaliteit! Een absolute hengstenkeuring kandidaat! Normaal hadden wij hem hier ook voor klaar gemaakt maar gezien wij gaan stoppen…

Hij laat zich het beste zien in de paddock in chill modes. Zoals te verwachten bij een paard van deze maat en beweging, zodra die wat spanning maken gaat dat direct ten koste van de souplesse en balans. Maar dat is enkel normaal. 

Fenomeen Secret heeft eigenlijk weinig uitleg meer nodig. Zelf wist hij al zéér veel indruk te maken, zijn nafok typeert zich door de opvallend fijne karakters, en zijn eerste jaargang nam maar liefst een vierde van alle 5 jarige tijdens het WK jonge dressuurpaarden in beslag! Moeder Famous Girl is een dochter van stempelhengst Negro en wist met 80/75 de beste score op de stamboekkeuring te behalen. Inmiddels heeft ze de predicaten Elite D-OC. Haar halfzus La Reina v. Glamourdale werd uitgenodigd voor de NMK. De dochter van Famous Girl’s volle zus, La Donna v. George Clooney werd uitgeroepen tot reservekampioen CK Limburg en uitgenodigd voor de NMK. Ook de Internationaal presterende Grand Prix paarden Dream Of Heidelberg, Del Vento, Hiltop Don Rodrigo, Keliante en Rapiti komen uit deze moederlijn!

 

Meer info

Niveau: Gelongeerd
Röntgen gekeurd: Ja
Palmares:

PROK

Prijs:50.000 - 75.000 Euro
Bijzonderheden:

Röntgen (benen, hals en rug) en stand foto’s beschikbaar.

Kiddin is bekend met poetsen, afspuiten, peesbeschermers (voor), longeren en paddock