Royal-T VZH

Hengst - 1.65M - 2021 - Donker Bruin

Kjento Negro - Pref Ferro - Pref
Fewrie - Keur Pref Pres
Zoriana - Elite Pref Pres IBOP PROK Jazz - Pref
Poriana - keur Pref Pres Sport
Adelfa Dilvido A Claudio Vives
Ibis III
Adelfa XLV Hilador IX
Quebranto AP

Royal-T is een zéér geslaagde crosbreed in onze optiek! Als veulen was hij al bloedmooi en kon hij fenomenaal bewegen! (zie ons YouTube kanaal, Adelfa, hij komt daarin voorbij) En dat is hij absoluut nog niet verleerd! Een goede zuivere en ruime stap, een draf met een heel sterk en ondertredend achterbeen, knie, schoudervrijheid, ruimte, souplesse, alles wat je maar kan wensen! Een galop met kracht, van de grond, bergop… Ook die laat absoluut niks te wensen over. Daarnaast beschikt hij ook nog eens over een heel lief en makkelijk karkater en is hij top gezond! 

Royale-T is voor ons ook een absolute keuringen kandidaat en degene die met de eer wil gaan lopen de eerste crosbreed binnen het KWPN gekeurd te krijgen, dit is de kandidaat om dat mee te doen! Normaal hadden we hem hier zelf voor klaar gemaakt maar gezien wij gaan stoppen…

Zijn vader is KWPN en WK jonge dressuurpaarden kampioen Kjento waar het Grand Prix talent van af druipt. Moeder Adelfa bracht naast Royal-T nog 3 nakomelingen die allen zich typeren door zéér goede beweging én super fijne karkaters!

Meer info

Niveau: Gelongeerd
Röntgen gekeurd: Ja
Palmares:

PROK

Prijs:35.000 - 50.000 Euro
Bijzonderheden:

Röntgen (benen, hals en rug) en stand foto’s beschikbaar.

Royal-T is bekend met poetsen, afspuiten, peesbeschermers (voor), longeren en paddock